Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA BEACH SPA RESORT

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Înconjurat de o grădină luxuriantă cu trandafiri şi palmieri, Hotelul Alexandra Beach Spa Resort este amplasat pe malul mării, la o scurtă plimbare de satele pitoreşti Potos şi Pefkari, de pe insula Thasos. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare:

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă.

Facilitati hotel:

Oaspeţii se pot bucura de facilităţi sportive, precum o sală de gimnastică, biliard, terenuri de tenis, minigolf, baschet şi volei pe plajă sau se pot relaxa la centrul spa al complexului care oferă o serie de masaje, tratamente faciale şi corporale. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă şi un miniclub.

Un mic dejun grecesc de tip bufet este servit la restaurantul principal de la piscină, care oferă vedere la mare. La prânz, oaspeţii pot savura preparate din peşte proaspăt şi specialităţi greceşti la taverna de pe litoral a hotelului. Băuturi şi cocktailuri exotice sunt servite la cele 3 baruri, care găzduiesc periodic diverse evenimente.

Facilitati camere:

Acest complex luxos, de 4 stele, oferă camere confortabile şi primitoare, complet echipate cu aer condiționat, TV prin satelit, radio, minibar, cutie de valori şi uscător de păr. Toate unitățile oferă acces Wi-Fi gratuit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.