Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Franka


Descriere


Camere si facilitati:Camera Dubla Superioara
Camera cu o suprafata de 26mp include mobilier din lemn masiv (anno 1600) compus din pat matrimonial, secretaire, sifonier.Desi are un aspect 'Antik', camera, este dotata cu utilitati moderne: TV prin satelit, telefon, minibar, seif, Wi-Fi gratuit si o baie proprie cu dus si uscator de par
Camera Dubla Superioara cu pat baldachin
Camera spatioasa (29mp) cu vedere superba asupra Cetatii Medievale include mobilier 'Antik' din lemn masiv (ano 1600) compus din secretaire, sifonier si un pat dublu cu baldachin ce ofera o ambianta clasica si un plus de confort. Utilitatile moderne nu lipsesc nici din aceasta camera: TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu dus sau cada,uscator de par.Podeaua este acoperita cu o mocheta eleganta si confortabila.
Camera Dubla Deluxe cu pat baldachin
Camera foarte spatioasa(36mp) are o vedere minunata asupra Cetati Medievale include mobilier de epoca(ano 1600) din lemn masiv.Mobila rustica compusa din:pat dublu cu baldachin (180 X 210) , sifonier si secretaire, ofera un plus de eleganta si parca se mai simte ambianta medievala de acum 500 de ani si prin pictura peretilor rustica si cu bun gust.Camera mai ofera oaspetilor si o zona de relaxare compusa dintr-o masuta cu 2 fotolii confortabile dar si nelipsitele utilitati moderne : TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu cada sau dus si uscator de par.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.