Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea LA TEO

Descriere

Pensiunea si Pivnita La Teo este o afacerea de familie care a luat nastere in urma cu mai mult de 24 de ani. Ne ocupam cu producerea distilatelor naturale dupa retete traditionale (partea de pivnita) si oferim cazare intr-o frumoasa pensiune, in cetatea medievala Sighisoara.
Povestea noastra incepe in anul 1996 cand, din pasiunea pentru traditiile transilvanene, au iesit primele bauturi traditionale, care au primit aprecieri imediate
Cativa ani mai tarziu, in casa veche numita in trecut Sachsenheim, au fost amenajate 4 camere cochete, care isi intampina oaspetii intr-o atmosfera intima si relaxanta. Am inceput in aceasta primavara restaurarea celei mai vechi parti a casei, care dateaza din secolul al XV-lea, pentru pregatirea a inca 2 camere care sa va intampine cu bratele deschise.

Este inclus mini bar compus din: o sticluta de 50 ml.palinca de prune, o sticluta de 50 ml palinca de pere, o sticluta 50 ml. lichior fructe de padure, (de la Teo), doua ape plate, expresor de cafea, ceai, degustare in Crama.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.