Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROPOTAMO VILLAS AND MAISONETTE


Descriere

Ropotamo 3* este situat in linistea padurii si in imediata apropiere a marii - o distanta de mers pe jos de 250 de metri.
Localizare: 250 m distanta de plaja.
Capacitate: 51 vile cu un etaj (max. 3+1 persoane, 25 m).
Facilitati
Vilele Ropotamo 3* sunt camere confortabile, cu aer conditionat, cu design interior contemporan si baie privata cu toaleta, frigider, telefon, seif la receptie (contra cost), acces Wi-Fi gratuit in restaurant si la receptie, restaurant Ropotamo - All Inclusive, magazin, parcare nepazita (contra cost), spalatorie (contra cost), terapii SPA in hotelul Les Magnolias (masaje, jacuzzi, sauna, piscina, centru de fitness - contra cost), a la carte restaurant si baruri de plaja (contra cost), prosoape de plaja pentru un depozit de 20.00 BGN, o biblioteca la piscina este cu o selectie larga de carti in 4 limbi.
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 14:00; Ora de check-out: inainte de ora 11:00
Vile Ropotamo 3*: (occupare min. 2 adulti, ocupare max. 3+1), aprox. 25 mp, interioare spatioase, A/C, mobilier confortabil, chicineta complet utilata - ceainic electric, frigider, plita, aspiratie, vase si accesorii si chiuvete, pat matrimonial, pat de o persoana si fotoliu extensibil. Toate vilele sunt dotate cu o baie cu toaleta, un televizor LED de 32 inchi, Wi-Fi gratuit si un telefon. Terasele largi, care ofera o priveliste frumoasa asupra copacilor seculari si sunt dotate cu mobilier de terasa, va invita sa zaboviti. cu o cana de bautura calda si o carte in mana.
Sport si divertisment
Gratuit:
folosirea gratuita a unui teren de fotbal, baschet, volei, petanque, handbal, tenis de masa pentru toate varstele, sah, table, darts, tir cu arcul si o pista de alergare, noul teren de sport polivalent pentru baschet si volei, care este realizat cu acoperire poliuretanica de catre compania elvetiana CONICA. Terenul de fotbal are 17/35 metri si acoperit cu iarba artificiala italiana LIMONTA cu o inaltime de 4 cm, tenis de masa si rachete de tenis, badminton, si echipamente de fitness in aer liber, volei pe plaja si alte sporturi pe plaja, program de animatie de 6 zile si program de seara in zona piscinei pentru adulti si copii
Contra cost: umbrele de soare si sezlonguri pe plaja, centru SPA in hotel Les Magnolias - masaje, hidroterapie, jacuzzi, sauna, sala de fitness, servicii de infrumusetare, programe SPA; studio de masaj Forest Beach: masaje clasice, spalatorie si calcatorie, taxi, inchiriere de masini, terenuri de tenis cu acoperire de samota, activitati acvatice, inchiriere biciclete, serviciu medical, activitati acvatice
Animalele de companie cu greutatea de pana la 10 kg sunt acceptate dupa cerere si contra cost - 15 BGN/zi.
Parcare - disponibila, contra cost - 5 BGN/zi.

All Inclusive:

Mancare si bauturi - restaurant Ropotamo - calatorie culinara in jurul lumii:
Sala Ropotamo isi deschide portile oaspetilor la inceputul anului 2020 cu o sala mare si terase care ofera tuturor oaspetilor privelisti frumoase asupra scenei de animatie si a parcului. Sala, cu o capacitate de 550 de locuri, intampina oaspetii cu un bufet bogat cu o mare varietate de salate proaspete, fructe de mare, preparate proaspat preparate, fructe, deserturi, produse ecologic pure; cu colturi SHO W cooking si gratar cu carbuni 6 zile pe saptamana.

07:30 - 10:00 - mic dejun continental tip bufet.
12:30 - 14:30 - pranz tip bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, incl. mancaruri vegetariene si dietetice, inghetata, o gama larga de deserturi si fructe.
15:00 - 17:30 - masa intermediara - SNACK BAR - terasa deschisa a restaurantului principal- diferite tipuri de street food.
19:00 - 21:30 - cina tip bufet - bucatarie internationala, SHO W cooking, cine tematice, gratar sase seri pe saptamana, inclusiv mese vegetariene si dietetice, o selectie larga de inghetata, deserturi si fructe.

Baruri:
09:00 - 23:00 - Bauturi All Inclusive: ceai, cafea, automate de cacao, cafea espresso, apa minerala, bauturi racoritoare fara alcool si bauturi carbogazoase de la aparatul post-mix, cocktailuri - bere racoritoare si alcoolica , vin spumant, bauturi bulgare bogate in alcool si lichioruri.
Dupa ora 23:00 se taxeaza bauturile din baruri.

Baruri - program de lucru:
09:00 - 23:00 - bar de la piscina la restaurantul principal. Totul inclus
12:30 - 14:30; 19:00 - 21:30 - Bar Ropotamo All Inclusive
10:00 - 17:00 - barul de la piscina Kindin-Kindan, All Inclusive, 17:00 - 23:00 - bauturile de la bar se platesc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.