Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WAVE RESORT


Descriere

Cazare:
Complexul WAVE - Pomorie ofera cazare de lux in 426 de unitati bazate pe All Inclusive:

- 28 camere duble 'lagune' cu acces la piscina
- 20 de apartamente Junior cu vedere la mare
- 8 maisonettes cu vedere la mare
- 24 camere de familie cu vedere la mare
- 31 camere duble cu vedere la mare
- 20 camere duble 'premium' cu vedere laterala la mare
- 280 de camere duble / single cu vedere laterala la mare
- 15 camere duble cu vedere la gradina
Facilitati camera:
- TV LCD de 40 'cu TV prin cablu
- Acces la internet
- Cutie de siguranta
- minibar
- Telefon
- Facilitati pentru prepararea de cafea si ceai
- Aer conditionat cu reglare individuala
- Podele laminate si tigla
- Balcon cu mobilier confortabil de relaxare
- Uscator de par
- Detector de fum
- Cheie de acces magnetic
- Butonul SOS

Tipuri de camere:

- Camera dubla 'Lagoon' - 44 mp. Acces direct la piscina de pe terasa. Aceste camere sunt situate la primul etaj, cu vedere spre piscina laterala si gradina frumoasa. Acestea au un pat king-size (180/200), un fotoliu si un fotoliu de dormit. Camera maxima in acest tip de camera este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camera include o baie cu dus, o chiuveta dubla, incorporata in zona dormitorului, WC, o zona deschisa cu o multime de spatiu de depozitare, un dormitor cu o zona de sedere si o terasa confortabila, acoperind un spatiu de aproximativ 12 mp .m., accesand direct piscina. Copiii sub 7 ani nu sunt permisi, din motive de securitate.

-Suita Junior - 43 mp. Apartamentele noastre Junior sunt situate de la etajul 2 pana la etajul 6, cu vedere spre Marea Neagra. Fiecare suita include un pat king-size (180/200), un fotoliu de canapea si un dormitor. Camera include o baie cu dus, o chiuveta dubla, incorporata in zona dormitorului, WC, o zona deschisa cu dulap, cu o multime de spatiu de depozitare, un dormitor cu o zona de relaxare si un balcon mobilat spatios, dispus pe o suprafata de 12 mp, cu vedere la mare. Cazarea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

- Maisonette - 95 mp. Situat la etajul 5, Maisonettes noastre ofera o vedere spectaculoasa la mare. Primul etaj al acestor unitati consta dintr-o camera de bona (dormitor single cu un pat de o persoana 90/200), o baie cu dus si WC, un living cu o zona de luat masa si o chicineta. O scara interioara duce la etajul al doilea, unde se afla dormitorul principal (180/200), impreuna cu un al doilea dormitor (cu doua paturi de o persoana, fiecare cu cate 90/200) si 2 bai separate cu dusuri si toalete. Cazarea minima este de 4 adulti. Cazarea maxima este de pana la 5 adulti si 1 copil sau 4 adulti si 2 copii. Balcoanele mobilate elegant in Maisonettes acopera o suprafata de 24 mp, cu vedere la mare.

- Camera de familie - 48 mp. Situat de la etajul 2 pana la etajul 5, cu vedere la Marea Neagra. Camerele noastre de familie sunt formate din 2 camere interconectate. Dormitorul principal are 1 pat king-size (180/200) si un fotoliu. Al doilea dormitor are 2 paturi de o persoana, fiecare 90/200. Exista o baie cu o chiuveta dubla, un dus si un WC. Balconul din camerele Family are un spatiu de 10 mp. si este mobilat confortabil in timp ce trece cu vedere la mare. Pot fi cazati minim 3 adulti. Cazarea maxima este de pana la 4 adulti.
-Camere duble cu vedere la mare - 48 mp Camerele spatioase si confortabile Double Sea View ofera o vedere minunata la mare, de 48 m/patrati. de spatiu. Exista doua versiuni de design interior in acest tip de camera. Primul este compus din 1 pat king-size (180/200) si un fotoliu. Al doilea este un pat dublu (160/200), un pat single (90/200) si un fotoliu. Camera include o baie cu dus, o chiuveta dubla, WC, o zona deschisa cu dulapuri cu mult spatiu de depozitare si un balcon mobilat cu un spatiu de 10 mp, cu vedere la mare. Camera poate gazdui pana la 3 adulti.

- Camera dubla 'Premium' - 44 mp. Vedere laterala la mare. In camera se afla un pat king-size 180/200, un fotoliu de dormit, o baie cu dus, o chiuveta dubla, incorporata in zona dormitorului, WC, o zona deschisa de dulapuri cu o multime de spatiu de depozitare si un balcon mobilat in mod obisnuit 10 mp. Camera poate gazdui pana la 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

- Camera dubla / single cu vedere laterala la mare - 36 mp. Vedere laterala la mare. Aceste unitati sunt situate de la etajul 2 pana la etajul 6. Acestea sunt formate dintr-un pat dublu 160/200, un pat 90/200, un fotoliu sau o canapea, o baie cu dus, o chiuveta dubla, WC, o zona deschisa de dulapuri cu mult spatiu de depozitare , si un balcon mobilat cu un spatiu de 10 mp. Cazarea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

- Camera dubla cu vedere la gradina - 36 mp. Acest tip de camera este situat de la etajul 2 pana la etajul 6, cu vedere la curtea interioara. In camera se afla un pat king-size 180/200, o canapea, un fotoliu de dormit, o baie cu dus, o chiuveta dubla, incorporata in zona dormitorului, WC, o zona deschisa de dulapuri cu o multime de spatiu de depozitare si un spatiu balcon mobilat de 10 mp. Camera poate gazdui pana la 3 adulti.

Timpul de check-in este dupa ora 14:00, ora de check-out este la ora 12:00.
Sunt disponibile camere pentru persoane cu deficiente fizice.
Animalele de companie nu sunt permise.
Fumatul in camere este interzis.


Observatii:

In caz de urgenta, va rugam sa sunati la receptie
Ora Check out este 12.00 In ziua de plecare.
In cazul pierderii cartelei de camera, se vor percepe 10e.
La piscina interioara a centrului de wellness, sauna si fitness sunt gratuite, Toate celelalte servicii si hamam sunt supuse taxelor.
Mini-barul este umplut cu bauturi racoritoare si bere (umplut o data la sosire)
Nu este recomandat sa aduceti materiale valoroase, cum ar fi la Indemana, bani etc., la zona de piscina sau la mare. Hotelul nu poate fi tras la raspundere pentru obiecte de valoare pierdute.
Nu exista servicii de alcool pentru copii sub 18 ani.
Aerul se opreste cand usa de la balcon este deschisa.
Prosoapele si hartia se schimba de trei ori pe saptamAena.
Managementul are dreptul de a schimba locul si orele de servicii pentru restaurante si baruri.
In ceea ce priveste rezervarile pentru restaurantele A la Carte, va rugam sa contactati biroul de relatii cu clientii cu o zi Inainte, Intre orele 09: 00-11: 00.
In cladirea principala, este disponibila conexiune wireless la internet (gratuit)
In camerele de oaspeti se ofera seif gratuit.
Prosoapele de plaja pot fi schimbate zilnic Intre orele 16:30 si 18:00 la centrul de wellness
Din motive de securitate exista camere de supraveghere video In toate zonele publice.
Fumatul este interzis In toate spatiile publice si In camerele din cladirea hotelului.

Servicii cu plata:
Import bauturi, suc de fructe proaspete, spalatorie, telefon, fax, sporturi nautice (management privat).
Daca doriti sa va folositi camera In ziua plecarii (In functie de disponibilitatea camerei), preturile de IntAerziere Check out sunt dupa cum urmeaza: 12:00 - 15:00 h 20 e 12:00 - 18:00 h 40 e 12:00 - 21:00 h 60 e
Este disponibil un serviciu medical de 24 de ore. Doctorul viziteaza de doua ori pe zi timp de o jumatate de ora. Va rugam sa contactati receptia contra cost!



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.