Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOPOLA SKIES RESORT & AQUAPARK


Descriere

Topola Skies este un complex privat amplasat intr-una din cele mai frumoase locatii de pe litoralul de nord al Marii Negre, intre orasele vechi, de Kavarna si Balcic si care ofera multiple facilitati clientilor sai.

Descriere :

Topola Skies este un complex privat de vacanta ecologica intr-una din cele mai frumoase locatii de pe litoralul de nord al Marii Negre, intre orasele vechi de Kavarna si Balcic si care ofera multiple facilitati clientilor sai. 

Localizare :

Topola Skies Golf and Spa Resort este situat pe o faleza inalta, intr-o zona linistita si frumoasa din partea de Nord a litoralului bulgaresc, la mai putin de 500 de metri distanta de plaja. Datorita amplasarii sale, beneficiaza de o spectaculoasa vedere panoramica la mare. 

Website:

https://www.topolaskies.com/

Facilitati hotel:

Topola Skies ofera un total de 174 de doua camera si apartamente VIP, situate in patru cladiri pe o suprafata totala de 27860,73 mp. Pune la dispozitie restaurant, cafenea ,un centru de sport pentru copii si adulti cu doua terenuri de tenis, un mini teren de fotbal, cai de biciclete si billiard, sali pentru conferinte, un bancomat, doua piscine, terenuri de tenis, un teren de joaca pentru copii, teren de mini fotbal, restaurante si magazine, un centru modern spa.

Facilitati camere:

Camerele sunt spațioase, mobilate confortabil și contemporan. Sunt dotate cu canapea extensibilă, baie cu cadă, uscător de păr, terasă cu vedere la parc sau la mare, frigider, ceainic, telefon direct, TV prin satelit, aer condiționat cu control individual, WiFi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie