Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GRAND HOTEL


Descriere

Hotelul este situat pe coasta Marii Negre, in orasul Kavarna.
Royal Grand Hotel & SPA 4 * este deschis pe tot parcursul anului - iarna complexul este o destinatie preferata pentru cunoscatorii SPA ului si in timpul verii oaspetii au posibilitatea de a va bucura de piscina in aer liber, un bar pe plaja, o umbrela de plaja si un sezlong pe plaja in fata hotelului.
Camerele elegante mobilate cu vedere la mare sau parc, restaurant, lobby bar, centru SPA, piscina interioara, fitness, sala de conferinte, plaja privata, teren de volei pe plaja, bar pe plaja, baza de sporturi de apa, magazin de suveniruri si cosmetice, coafor, manichiura. Restaurantul are o terasa cu vederi uimitoare.
Royal Grand Hotel & SPA 4 * are urmatoarele tipuri de camere:
Camere duble standard
Camera dubla superioara Parc / vedere la mare
Camere single
Camere de familie
Apartamente cu un dormitor
Facilitati camera
Camerele sunt mobilate confortabil si dotate la cele mai inalte standarde. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, TV prin satelit, canapea, minibar, terasa cu vedere la mare sau parc, WI-FI, seif. Doua paturi separate sau un dormitor, garderoba, dressing table cu oglinda, baie - cabina de dus, uscator de par.

Centru SPA
Royal Grand Hotel & SPA 4 * ofera un centru spa mare si modern, precum si o sala de gimnastica cu cea mai inalta clasa de echipamente. Suprafata ocupa suprafata termala este de 170 m2. Oaspetii hotelului se pot bucura gratuit de zona spa care include:
Piscina interioara cu apa minerala fierbinte
Sauna finlandeza
Plante de sauna
Baie de aburi
Cupa de gheata
Zona de relaxare
Camera salina




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.