Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 50 de metri de plaja cu nisip din Cap Aurora, langă statiunea Jupiter, hotelul Opal oferă camere cu TV prin cablu si balcon. Puteti degusta preparate romanesti si internationale la restaurantul hotelului, care are si o terasă.

Dotate cu aer conditionat si frigider, toate camerele au o baie cu dus si cadă. Suita oferă vedere la mare si o cameră de zi cu o canapea.

Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele. Puteti utiliza un teren de tenis la un cost suplimentar si există un loc de joacă pentru copii. Puteti face plajă in grădină sau pe terasa la soare.

Restaurantul poate găzdui pană la 500 de persoane, iar mesele sunt servite fie tip bufet, fie à la carte. Facilitătile proprietătii includ 2 săli de conferinte bine echipate.

La cerere, este disponibil un serviciu de transfer. Mangalia este la 7 km, iar Constanta se află la mai putin de 35 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie