Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este amplasat chiar pemalul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata destatiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.

INFORMATII SI DOTARI
Grad de clasificare :3 stele .
Dotari generale : receptie, salon servire mic dejun, terasa, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless etc.
Dotari camere : TV, frigobar, baie proprie, balcon, A.C.etc


Camerele sunt impartite astfel :
Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele duble superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientatecatre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon,frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catreNord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele de familie sunt gen garsoniera i au in dotareun pat matrimonial i un pat de o persoana, balcon mare, televizor, frigobar, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Sunt repartizate cate una pe fiecare etaj (inclusiv parter!) Vederea acestora este spre Padurea Comorova si se vor valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.
Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble. Acestea se valorifica numai la cerere si cu aprobarea hotelului.
Nu se admit partaje si paturi suplimenatre. Nu se admit animale de companie inhotel.
SERVICII DE MASA: se acorda in sistem bonuri valorice la optiunea clientului
PLAJA: plaja nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta, in golf indiguit

OPORTUNITATI IN ZONA: Herghelia Mangalia, cluburi, piscine, plaje amenajate, cafenele, baruri, terase, magazine etc.
Hotelul Cometa este un spatiu ideal pentru a petrece o vacanta de vis, avand o locatie deosebita (este pe malul marii si aproape de Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.