Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: este situat in Pefkohori, Halkidiki, la doar 150 metri de plaja cosmopolita si la 400 de metri de centrul statiunii. Hotelul este nou constuit, cu toate facilitatile moderne pentru a satisface cel mai exigent vizitator. Este inconjurat de 3 hectare de copaci si gradini.
Camere: aer conditionat inclus, TV, chicineta (frigider, plita electrica, vesela si tacamuri), baie (WC, dus, uscator de par), seif, balcon cu vedere spre statiune, sistem de inchidere electronica. Capacitate maxima dubla: 2 adulti. Capacitate maxima camera family: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti.
Facilitati: restaurant, cafe bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, parcare, sala de jocuri, barbaque, room service, camera de bagaje. Plaja cu pietricele.
Masa: mic dejun si cina bufet.
Observatii: In fiecare saptamana, au loc evenimente: karaoke, happy hour, gratar, noapte rock live. Anna Maria Paradise poate gazdui toate tipurile de ceremonii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie