Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agionissi Resort (Ammouliani Athos)


Descriere

Descriere:

Agionissi Resort este un hotel prietenos cu mediul aflat pe malul marii, pe insula Amouliani. Agionissiofera camere insorite, dotate cu aer conditionat, precum si un teren de fotbal pentru echipe de cate 5 jucatori, un teren de tenis si un centru spa.



Localizare:

Hotel Agionisi Resort este situat pe Insula Amoliani, insula unica a Chalkidiki-ului, chiar vis-a-vis de Mt. Athos, la 1,5 km sud de satul cu acelasi nume Agionisi Resort si la 90 minute de Aeroportul din Salonic. Este foarte accesibil vizitatorilor deoarece este la doar 50 metri de drum.



Facilitati hotel:

Oaspetii se pot rasfata la Beauty & Haven, centrul spa al hotelului, care pune la dispozitie hamam, piscina interioara si cada cu hidromasaj. Oaspetii au la dispozitie, de asemenea, o piscina cu sectiune separata pentru copii. Restaurantul serveste delicatese de casa si mancaruri din peste proaspat, preparate cu ingrediente locale. La cina, oaspetii au la dispozitie un meniu cu 5 feluri de mancare. Barul de la piscina ofera zilnic bauturi invioratoare. Micul dejun grecesc este servit, de asemenea, in fiecare zi. Proprietatea ofera Wi-Fi gratuit in zonele publice, precum si parcare gratuita.



Dotari camere:

Camerele de la Agionissi ofera decor traditional, balcon, TV prin satelit, minibar si seif. Unele dintre ele sunt au si chicineta.



Plaja:

Plaja cu nisip si pietricele se afla la numai cativa metri de hotel.



Tip masa:

Mic dejun



www.agionissiresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie