Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Atrium este situat in Pefkohori, in peninsula Kassandra, in Halkidiki. Este construit la marginea satului pe un deal deasupra apelor turcoaz ale Golfului Toroneos. Statiunea ofera ospitalitatii traditionale grecesti unice, cu confortul unui stat, hotelului de arta. Hotelul se afla la 800 m de una dintre cele mai frumoase plaje de nisip, la 500 m de centrul orasului Pefkohori, la 95 km de aeroport si la 105 km de Salonic.
Toate cele 124 de camere sunt dotate cu aer conditionat (iulie / august), baie, telefon, frigider, incalzire, radio, TV prin satelit, uscator de par, balcon / terasa cu vedere laterala la mare sau vedere la munte. La hotelul Atrium, serviciul prompt si amabilitatea personalului sau ii vor face pe oaspeti sa se simta ca acasa.
La Hotelul Atrium sunt disponibile numeroase facilitati sportive, inclusiv pentru tenis de masa, tenis de camp, aerobic, volei de plaja si biliard. La cerere, oaspetii pot lua lectii de scufundari. Cei mici se pot juca in siguranta pe terenul de joaca si la miniclub.
Descriere masa
Demipensiune / All Inclusive


Utilizarea parcului Aqua Splash va fi cu taxa suplimentara pentru clientii cu Demipensiune- 5 eur/zi/copil
Acesta va functiona in perioada 15/05 - 15/09.
Shuttle bus-ul va avea program de transfer la plaja si catre satul Pefkohori 09:00 - 18:00 (in varf de sezon ultimul retur va fi la 19:00)




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie