Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elea Beach


Descriere

Localizare:
Amenajat in mijlocul unei zone cu vegetatie luxurianta si la doar 20 de metri de plaja Elia, Elea Village este un complex in stil bungalou si ofera o piscina. Camerele au aer conditionat si balcon, iar cele mai multe au vedere la mare. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi
Facilitati:
Satele Nikiti si Neos Marmaras sunt la aproximativ 10 km si sunt usor accesibile prin intermediul serviciului de transfer al hotelului. Proprietatea asigura parcare gratuita.
Descriere camere:
Camerele si studiourile luminoase de la Elea sunt mobilate simplu. Toate au TV prin satelit, frigider si o baie privata cu dus.
Descriere masa:
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun bogat in stil american. Restaurantul hotelului ofera preparate din bucataria mediteraneana in stil bufet, iar pe terasa sunt servite mese a la carte. Barul de la piscina serveste bauturi si gustari pe tot parcursul zilei.
baby cot (contra cost) 2 eur/zi - se achita local

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.