Domeniul Dracula Danes

Vino să redescoperi conceptul ‘înapoi în natură’!

 
Transportation
Perioada 01.05.2019 - 30.09.2019
 
5713
camera dubla/ noapte

Domeniul Dracula din Danes este format din Pensiunea Dracula, Centrul Ecvestru si Hanul Dracula Pensiunea Dracula asezata pe cursul Tarnaveni Mari te asteapta intr-un minunat decor natural, in apropierea localitaţii Danes, la doar cativa km de legendara cetate din Sighisoara... dispune de 26 de locuri în camere twin, 2 locuri în camera matrimoniala, 1 cameră superioară (2 locuri). Dotări: grup sanitar propriu, cu duș, TV, cablu, piscină în aer liber cu terasă, sala de conferințe (70 de locuri): video-proiector, flip-chart, internet, TV, sala de consiliu (12 locuri), barbeque în foișor sau mese câmpenești, cu produse tradiționale, loc de joacă pentru copii, mini-fermă animale, teren minifotbal, masa de ping-pong. Centrul Ecvestru este in imediata apropiere a pensiunii Danes si se intinde pe o suprafata de 5 hectare in care locul central este ocupat de activitatile cu si in jurul calului. O expozitie permanenta pe teme ecvestre completeaza ambientul identitatii de agrement, nascuta din pasiunea pentru animalul pe care noi il consideram cel mai frumos si mai tandru dintre toate - calul. Cazare: 22 locuri (pat matrimonial), 8 locuri (paturi twin), 2 camere superioare. Hanul Dracula Danes situat într-un loc pitoresc la 6 km de Sighisoara si 5 km de Pensiunea Dracula Danes. Hanul iti garanteaza o vacanta departe de griji, un loc unde schimbi telefonul mobil cu undita de pescuit, blocul din cartier cu o padure magnifica... aici te bucuri de clipele minunate petrecute in sanul naturii. Totul se intampla in jurul unui lac pazit de animale salbatice sau domestice ce pot fi admirate intr-o mica gradina zoologica si de o stana amenajata unde vei redescoperi adevaratul concept ‘inapoi in natura’. Cazare (21 de locuri) 5 camere triple, 1 camera dubla, 2 camere superioare. Dotari: grup sanitar propriu, cu dus, televizor si cablu TV, locuri amenajate pentru picnic, lacuri pentru pescuit, mini-gradina zoological, Mini-insula cu lebede, loc de joaca amenajat pentru copii, stana amenajata, lipsa internet/semnal mobil slab.
Descriere facilitati: 
Capacitatea totala este de 64 locuri dispuse astfel: Pensiune - 10 camere duble cu pat twin, grup sanitar propriu, tv cablu; 3 camere duble cu pat twin, spatiu redus, grup sanitar propriu, tv cablu; 1 camera dubla cu pat matrimonial, spatiu redus, grup sanitar propriu, tv cablu, 1 camera superior cu dormitor, living, tv cablu, grup sanitar propriu. Centru ecvestru - 4 camere duble cu pat twin, grup sanitar propriu, tv cablu, 11 camere duble cu pat matrimonial, grup sanitar propiu, tv cablu, 2 camere superior cu dormitor, living, tv cablu, grup sanitar propiu.

Perioada

Camera dublă cu spatiu redus

Pensiune

Camera dubla twin /matrim

 Pensiune si Centru ecvestru

Camera superioara

Pensiune si Centrul ecvetsru

Sezon  1 Mai-30 Sept.

245 Ron

270 Ron

300 Ron

Extrasezon  01 Oct-30 Aprilie

190 Ron

210 Ron

230 Ron

 

 

 

 

     In  tariful  de  cazare   este  inclusa  taxa  hoteliera.

     In regim single, tarifele se reduc cu 20 lei/camera.

     Copilul pana la 5 ani are gratuitate la cazare(fara pat suplimentar) si mic dejun,pentru     copilul cu varsta cuprinsa intre 6-14 ani  se va percepe o taxa de 60 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun.

     Micul dejun pentru 2 persoane, bufet suedez este inclus în preţul camerei .

     Pentru prînz oferim o gamă largă de preparate culinare, pentru o persoană preţul unui prînz fiind 80 lei/pers. compus din ciorbă, fel principal, desert, apă minerală, cafea. Valoarea unei cine este de 70 lei /pers.

      Salon  cramă  cu  o  capacitate  de  60 locuri.

      Sală  conferinţă cu o capacitate de 70 locuri dotată cu videoproiector, ecran, flipchart, televizor ,cablu tv, conectare la internet,lumină naturală, multiple posibilităţi de aranjare.

 

Agrement oferim:

NOU!!! SPECTACOL  ECVESTRU – Cateva momente vizualizare link https://vimeo.com/233822638

 

            - şcoală iniţiere echitaţie în manej acoperit 20 min  =35lei /pers

            -calarie cu poneiul 10 min  =20 lei/pers

            -echitaţie pe traseu pentru avansaţi în grupe de 4 călăreţi 100 lei/persoană/oră

            -plimbări cu trăsura sau sania 100 lei/ora/ maxim 4 persoane

              *pentru un grup mai mare de 4 persoane tariful este de 20 lei/persoana/ora

            -pescuit sportiv la crap la HAN – la 3 km de  noi - se  plateste pestele prins 

            -piscină în sezon, intrarea gratuită pentru clienţii pensiuni  

            -drumeţii

            -curs de ingrijire animale , furajat animale muls capra, gratuit.

   -curatenie grajd, participarea la igiena corporala a cailor(tesalat),gratuit.

            -posibilitate de barbecue, cu produsele restaurantului ,meniu stabilit ,foc tabara

            -expozitie permanentă pe teme  ecvestre

            -Dj  pentru  o  seara  = 550 lei

 

PLATA SE POATE FACE CU TICHETE DE VACANTA

Rezerva acum

Domeniul Dracula Danes

Vino să iei o pauză de la viața ‘grăbită’ și tehnologizată de azi, să îți încarci bateriile petrecându-ți timpul făcând echitație la manejul din Centrul Ecvestru sau în împrejurimile Daneșului. O zonă deosebit de pitorească este și Valea Stejăreni păzită de Hanul Dracula, la 6 km de Sighișoara și 5 km de Pensiunea Dracula.