Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOHEMI HOTEL


Descriere

Hotelul Bohemi este situat in Sunny Beach, la aproximativ 500 m de centrul statiunii si la 400 m de plaja si la cativa pasi de CACAO BEACH.
Facilitati
Construit in 2005, renovat 2018, 5 etaje, 1 lift/de la etajul 1 pana la 4/, 85 camere din care 77 camere duble standard + 6 camere duble Economy + 2 apartamente.
Receptie, aer conditionat in restaurant, lobby bar, restaurant principal, seifuri de inchiriat la receptie (5 lv/zi), inchiriere masina, spalatorie si fier de calcat - contra cost, Wi-Fi gratuit in tot complexul atat in camere. si zonele comune.
Cazare
77 Camere duble cu vedere la piscina/parc, aprox. 20 mp,(max 2+1/3+0), paturi twin, patul suplimentar este un fotoliu extensibil.
3 camere duble economice cu vedere la parc - aprox. 20 mp (max 2+0), doua paturi obisnuite, fara balcon, fara paturi suplimentare disponibile.
3 camere triple economice cu vedere la parc - aprox. 20 mp (max. 3+0), trei paturi obisnuite, fara balcon, fara paturi suplimentare
2 apartamente vedere la parc, aprox. 45-50 mp. (max 2+2/4+1), 4 paturi obisnuite si un fotoliu extensibil.
Toate camerele au baie cu dus, uscator de par la cerere la receptie, balcon (cu exceptia camerelor economice), SAT TV, frigider mini bar in camerele duble (nu in fiecare camera), Wi-Fi gratuit, telefon, A/C.
Copii: Spentru copii in piscina, patuturi gratuite, scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina.
Cu plata: masaj, ajutor medical, room service, seifuri la receptie, check-in devreme si check-out tarziu.
Animalele de companie cu greutatea de pana la 3 kg nu sunt permise in urmatoarele conditii:
In cazul in care doriti sa stati la hotel cu animalul dvs. de companie, trebuie sa va informati in momentul rezervarii.
Cand sunt cazati animalele de companie sunt permise numai cu pasaport si imunizarile necesare.
Oaspetii cu animale de companie sunt cazati la etajul 5.
Sederea animalului de companie se plateste 10 BGN pe noapte.
Cand treceti prin holul hotelului, animalul de companie trebuie sa fie doar in mainile dumneavoastra, nu aveti voie sa il plimbati.
Animalele nu sunt permise in restaurant, lobby bar si bar de la piscina.
Tulburarile pentru alti oaspeti, cum ar fi latratul sau plansul, trebuie oprite pentru a asigura linistea sufleteasca a oaspetilor hotelului.
Hranirea animalului de companie se face numai in boluri si tampoane destinate acestuia.
Oaspetele este responsabil pentru toate daunele materiale si/sau vatamarile corporale cauzate de animalul de companie. Oaspetele este anuntat si este de acord sa plateasca toate daunele.
Pentru orele de curatenie in camera, trebuie sa informati receptia.
Parcare
Parcare nepazita gratuita cu locuri de parcare limitate.

- RESTAURANT PRINCIPAL - 08:00 - 21:00

*Mic dejun - 08:00 - 10:00 - bufet, bauturi calde si bauturi racoritoare la robinet.
*Pranz - 12:00 - 14:00 - bufet, bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul post mix, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice.
*Gustari de dupa-amiaza - 16:00 - 17:00 - sandvisuri sau pizza reci sau calde, inghetata, bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare la robinet de la aparatul de mixare post-mix, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice locale.
*Cina - 18:30 - 20:30 - bufet, bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul de amestecare post-mix, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice locale

- BARUL DIN RECEPTIE -10:00 - 22:00
- Lobby Bar - 10:00 - 22:00 - bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul de amestecare post-mix, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice.

- Piscina - Sezlonguri si umbrele de soare - gratuit pentru oaspetii hotelului si in functie de disponibilitate.

- Acces gratuit la internet Wi-Fi in zonele comune ale complexului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.