Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Beach Resort


Descriere

Amplasare

Resortul se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la cam 7 km de centrul orașului Sharm el-Sheikh.

Dotări

Cele 468 de camere sunt împărțite pe 2 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Clienților resortului le stau la dispoziție un bancomat, o sală de jocuri, o sală de conferințe, o sală de spectacole și un medic de la hotel. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Printre avantajele unora dintre spațiile de cazare se numără o frumoasă priveliște spre mare. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă și canale prin satelit. În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, boccia, volei de plajă, volei și minigolf. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, resortul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. În plus clienții pot alege între o sală de fitness, tenis de masă și biliard. În complexul de vacanță sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 6 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie