Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doubletree By Hilton Sharks Bay (ex Hilton Sharks Bay Resort)


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află in centrul orașului Sharm el-Sheikh, chiar pe malul mării. Aeroportul Sharm El Sheik (SSH) este la aproximativ 5 km.

Dotări

Resortul oferă 629 de camere pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de o serie de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și in alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian informează clienții despre noutățile din lume. In spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Printre avantajele unora dintre spațiile de cazare se numără o frumoasă priveliște spre mare. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon și canale prin satelit. In baia dotată cu un duș și o cadă există halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție 2 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Resortul oferă 39 de camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Relaxare agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cat de mult se pot distra in apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Locul de cazare oferă un program de sport in aer liber cu boccia, volei de plajă și minigolf și contra cost tenis. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 3 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare vegetariene și mancare halal. Pentru cei mici este disponibilă mancare pentru bebeluși. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Nota!

Vă rugăm să rețineți că partea de plajă (beach side) a hotelului Doubletree by Hilton Sharks Bay va fi inchisă pentru renovare pană pe 30 mai 2024.

Toate facilitățile de la plajă, cu excepția accesului la plajă și a barului pe plajă, vor fi suspendate.

Piscine, baruri și restaurante vor fi disponibile in partea de munte a hotelului (mountain side). Ca si compensatie pentru neplăceri, toți oaspeții vor primi upgrade la camere deluxe.

Nota 2! Pe langă notificarea de mai sus, vă rugăm să rețineți că centrul SPA, care este situat pe malul mării, va finaliza renovarea la 30.06.2024.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie