Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domina Coral Bay Kings Lakes


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă din clasa superioară se potrivește perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la Sharm el-Sheikh.

Dotări

Cele 64 de camere sunt împărțite pe 2 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile satului de vacanță. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Alte servicii cuprind un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre piscină de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Complexul oferă camere de familie, camere de nefumători și o cameră de fumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu bazine cu apă dule și apă sărată parțial încălzite oferă atât 2 piscine în aer liber cât și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Activitățile numeroase și diverse propuse în satul de vacanță garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, partide de golf și tir cu arcul. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing, scufundări subacvatice și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, un bar și un pub. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Satul de vacanță oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.