Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domina Coral Bay Aquamarine


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă pentru cele mai ridicate așteptări, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la câțiva metri de plaja cu nisip. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 7 km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 270 de camere într-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare. Acest hotel dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Camerele au o canapea. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi (gratuit). Clienții sunt mereu foarte bine informați datorită ziarelor cotidiene aflate la dispoziție. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (contra cost). Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, partide de golf și tir cu arcul. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (bufet și à la carte). La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.