Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Nabq, chiar pe malul mării. După aproximativ 7 km se poate ajunge la aeroportul Sharm El Sheik (SSH).

Dotări

Clienții au la dispoziție 324 de camere într-o clădire principală cu 3 etaje și mai multe clădiri auxiliare. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută în multe spații de cazare. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size” sau o canapea. Paturile pentru copii și paturile suplimentare sunt disponibile contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon cu apelare directă și un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și bideu, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 28 de camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 4 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și partide de golf. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și yoga, iar contra cost biliard. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 4 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, complexul de vacanță pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie