Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Sea Life Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află la adăpost de marea agitație la Sharm el-Sheikh. Pană la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 5 km.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 1 etaje și mai multe clădiri auxiliare, clienții vor găsi 274 de camere. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și in alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit improspătare și inviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj imbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi intre reprize. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și volei. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de scufundări subacvatice și aqua-fitness. In complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Resortul oferă diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj, precum și, in schimbul unei taxe suplimentare, un salon de infrumusețare. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie