Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillions Club Aqua Park


Descriere

Localizare: Charmillion Club Aqua Park este situat in zona Nabq din Sharm El Sheikh, la doar 1 km de plaja. Distanta pana la Aeroportul International Sharm el Sheikh este de aproximativ 6 km.





Dotari camera: Hotelul are un total 302 de camera.Toate camerele sunt mobilate elegant si au balcon sau terasa, aer conditionat, TV cu ecran plat, mini frigider, paturi matrimoniale sau paturi twin, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, Wi-Fi (contra cost)



Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 3 restaurante si 3 baruri cu o gama variata de mancaruri si bauturi. Oaspetii se pot bucura de plaja privata a hotelul Charmillion Sea Life. Hotelul ofera gratuit un serviciu de transfer de la / la plaja. Piscina, piscina pentru copii, 10 tobogane in aer liber potrivite pentru adulti si 12 tobogane potrivite pentru copii. Aqua gym, sauna, jacuzzi, sala fitness, teren de volei, tenis de masa, teren de tenis, darts, billiard, boccia, loc de joaca pentru copii.





Web: http://www.charmillionclubaquapark.com/en/10/Overview





Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie