Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baron Resort


Descriere



Localizare

Baron Resort este situat in fata insulei exotice Tiran, cu vedere spre Parcul National Marin, in peninsula Sinai. Golful Naama se afla la maxim 17 km, aici se pot găsi numeroase restaurante şi magazine, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 10-15 minute de mers cu maşina (12 km). La Strada Mall este situat la maxim 10 km fata de resort (cca. 15 min de mers cu masina).

Facilitati hotel

Resortul a fost deschis in anul 1998 si are o spurafata totala a terenului de 100.000 mp, cu 80.000 mp de zone verzi si peisaje. Hotelul include opt restaurante, cinci baruri, trei piscine exterioare (dintre care una olimpica, cu incalzire), umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit la piscina, coafor, medic disponibil la cerere, salatorie, patru sali de conferinta (40 - 600 pers.), magazine, schimba valutar, parcare, rent-a-car, internet cafe (contra cost), internet Wi-Fi gratuit in zona publica, serviciu de transfer cu autobuzul spre si de la centrul orasului Na'ama Bay, serviciu de baby-sitting, servicii pentru persoanele cu nevoi speciale, plaja de nisip cu lungimea de 600 mp, corali, intrarea in apa se face de pe ponton, umbrele, sezlonguri, saltele, prosoapele de plaja - gratuit.

Facilitati camere

Baron Resort pune la dispozitia turistilor camere moderne si elegante, spatioase si confortabile, cu vedere spre Marea Rosie sau gradini, balcon/ terasa privata, Tv prin satelit cu canale de muzica (peste 40 de canale internationale), aer conditionat cu control individual, telefon direct si mesagerie vocala, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, meniu de perne (la cerere perna hipoalergica), seif (in camera, la receptie - gratuit), mini-bar, conexiune la internet de mare viteza, fier de calcat si masa de calcat (disponibila la cerere), baie cu cada/ dus, uscator de par, articole de toaleta, lenjerie de pat din bumbac egiptean, prosoape si halate de baie, room service - 24 h (contra cost). In camera se face curatenie si se schimba asternuturile zilnic.

Activitati/Divertisment

Turistii au la dispozitie in cadrul resortului, gratuit, urmatoarele aerobic, aqua aerobic, sala fitness, jacuzzi, discoteca, fotbal pe plaja, darts, programe de divertisment si contra cost: masaj, proceduri spa, baie cu aburi, teren de tenis (seara - contra cost), golf, inchiriere echipament sportiv, tenis de masa, biliard, sporturi acvatice, cursuri scuba diving.

Facilitati pentru copii

Oaspetii cei mici dispun de piscina cu incalzire, teren pentru copii (pe plaja), meniu pentru copii, clubul de copii Chico (4-7 ani), Juniori club (8-12 ani), baby sitter (contra cost), patut pentru copil, loc de joaca. Cele doua cluburi oferă un program de divertisment zilnic bine supravegheat si personal specializat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Schimb valutar
Asistenta medicala