Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baron Resort Sharm El Sheikh


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă de top oferă un mediu ideal atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la aproximativ 25 de minute cu mașina de centrul orașului Sharm el-Sheikh. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 8 km.

Dotări

Resortul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 nivele cu un lift și 357 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax, un proiector și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu bideu, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Poate fi rezervat o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și volei. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu scuterul acvatic, iahting, catamaran, caiac, scufundări subacvatice și aerobic în apă, iar contra plată plimbări cu banana. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 7 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de diminineață. Prânzul (ca bufet și meniu) și cina variată (bufet și à la carte) se pliază pe toate dorințele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.