Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Tiran Sharm Resort


Descriere

Descriere: Oferind oaspetilor sai acces la o piscina privata, Barcelo Tiran Sharm Resort se afla in Nabq Bay. Cladirea este decorata in stil meditaranean, beneficiind de 345 de camere luxuriante si room service 24h. Hotelul se afla in apropierea unui parc national si in apropierea unui recif de corali.

Localizare:Ras Mohammed National Park se afla la 36 de kilometri de hotel, iar Insula Tiran la 11 kilometri distanta. Accesul catre plaja cu nisip este facil. Aeroportul International Sharm El Sheikh se afla la 11 kilometri, iar Naama Bay la doar 28 de km distanta.

Facilitati hotel: La receptia hotelului sunt disponibile atat serviciul de exchange, cat si un ATM. Accesul la Wi-Fi este gratuit. Hotelul se beneficiaza de magazin de suveniruri, frizerie, coafor, salon de infrumusetare si plaja privata. In ceea ce priveste serviciile de masa, oaspetii au acces la o multitudine de restaurante si baruri. In lista de facilitati puse la dispozitie oaspetilor hotelului se incadreaza si un centru de SPA si wellness, sauna, piscina, centru de fitness, Jacuzzi, club de noapte, teren de volei, spectacole live, masaj, bai turcesti, facilitati de preparare a gratarului, teren de tenis, mini golf, tenis de masa. Oaspetii pot practica scuba diving.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu fier de calcat, aer conditionat, televizor, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, uscator de par, telefon, mini bar, baie cu dus, precum si halat de baie si papuci de casa, dar si de balcon, astfel incat oaspetii sa beneficieze de relaxarea si luxul aduse de o vacanta petrecuta in resort.

Web:https://www.barcelo.com/en-ww/barcelo-tiran-sharm/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie