Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS AQUA BLU RESORT SHARM EL SHEIKH


Descriere

Hotelul face parte din „Aqua Park City”, care se intinde pe 140.000 mp și constă dintr-un parc tematic acvatic și o promenadă lungă de 450 m, cu cafenele, restaurante și bazare. Complexul a fost proiectat in stilul unui mic sat, iar cele 520 de camere se afla in cladiri cu doua etaje, inconjurate de gradina si de piscine. Hotelul ofera acces la o plaja privata situata la cca 800 m distanta. Superb - 9.0 Booking.com

Localizare

ituat in zona Ras Umm El Sid, la 6 km de orasul vechi si la 10 km de Naama Bay. Aeroportul Sharm El Sheikh se afla la aproximativ 19 km distanta. Hotelul este amplasat in a doua linie fata de plaja, la cca 10 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

 

Hotelul ofera oaspetilor cinci restaurante, sase baruri, piscine exterioare (unele incalzite pe timpul iernii), parc acvatic cu tobogane, sala de fitness, centru spa (la Hotel Beach Albatros, cu servicii contra cost), programe de animatie, miniclub pentru copii.  Activitati sportive: tenis de masa, tenis de camp, minigolf, aerobic, darts, volei pe plaja. Oaspetii au acces la plaja privata Albatros Resort, situata la cca 800 m distanta.
Internet wireless gratuit in unele zone publice.

Facilitati Camere

 

Camerele au balcon cu vedere la gradina sau piscine si sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, minibar, seif si baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.