Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Hotel

   Firakarterados Santorini


Descriere



Localizare

Situat într-o grădină înflorită din Karterados, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Fira de pe insula Santorini. Aeroportul Internaţional Santorini se găseşte la 3 km, iar Portul Santorini, la 12 km. 

Facilitati hotel

Albatros Hotel are piscină și bar la piscină. În întregul hotel este disponibil Wi-Fi gratuit . Un mic dejun american tip bufet este oferit în sala de mese. Cina este servită în restaurant şi include mâncăruri grecești. Oaspeții se pot relaxa pe şezlongurile pentru plajă gratuite de pe terasă, cu un cocktail de la bar. Recepția este deschisă nonstop, iar personalul acesteia poate programa excursii la satul Oia, aflat 13 km. Oaspeţii au posibilitatea de a închiria autoturisme, iar hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati camere

Prevăzută cu balcon, fiecare cameră a Hotelului Albatros include aer condiționat, frigider și TV. De asemenea, fiecare are baie privată, echipată cu uscător de păr și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.