Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Hotel Bertran Park


Descriere

Amplasare

Situat la adăpost de marea agitație, acest hotel urban se află în centrul orașului Lloret de Mar. În timpul iernii, proximitatea față de un domeniu schiabil îndrăgit (în jur de 90 de km) îndeamnă la peripeții prin zăpadă.

Dotări

Într-o clădire principală cu 7 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 163 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, aqua-fitness, o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un solariu. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie