Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIUS BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin, aproape de izvoarele minerale. Este o locatie ideala pentru cei care doresc un sejur linistit la malul marii, alaturi de familie sau de un grup de prieteni sau pentru cei care doresc o vacanta romantica.

Descriere :

Hotel Sirius Beach de 4 stele, complet renovat in 2013 a fost dat in folosinta in mai 2003, avand un design si decoratiuni exotice deosebite, si este deschis tot timpul anului. 

Localizare:

Hotelul Sirius Beach este situat direct pe plaja, la numai 200 de metri de centrul statiunii Sfintii Constantin si Elena, care este cunoscuta in special pentru izvoarele sale cu apa minerala, aerul curat si vegetatia luxurianta. 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai:
- Serviciu de receptie cu casete de valori si schimb valutar, restaurant principal si restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscina, internet wireless gratuit in zonele publice, sala de conferinte, centru SPA.
- Special pentru copii: program de animatie, sectiune a piscinei destinata copiilor, workshop-uri de creatie, cursuri de dans, patuturi, scaune inalte pentru restaurant.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus/cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, TV cablu, minibar, telefon, WiFi (contra cost), seif (contra cost), balcon. O parte din camere beneficiaza de o minunata vedere la mare. Camerele duble economice nu dispun de balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie