Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROMANCE SPLENDID HOTEL


Descriere

Hotel elegant, preferat de turistii ce-si doresc facilitati moderne intr-un cadru natural, linistit. Hotelul este recomandat pentru calatorii de afaceri, de agrement si recreere.

Descriere :

SPA Hotel Romance Splendid este situat chiar în centrul uneia dintre cele mai vechi stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre, la 300 de metri de plajă și la 8 km de orașul Varna. Este un hotel de lux de 4 stele ce dispune de restaurant clasic cu bucatarie europeana, terasa in aer liber, lobby and cocktail bar, centru SPA si sala de conferinta.

Localizare:

SPA Hotel Romance Splendid este situat la 300 de metri de plajă și la 8 km de orașul Varna.

Facilitati hotel:

Hotelul are un restaurant principal de până la 120 de locuri - Restaurantul Romantic și Vinoteca Enoteca cu până la 35 de locuri, Lounge Bar Romance are până la 30 de locuri interioare. SPA Hotel Romance Splendid are două săli pentru conferințe, prezentări, adunări. Ele îndeplinesc cele mai moderne cerințe tehnologice și tehnice și sunt echipate cu ecrane, multimedia, sistem de sunet BOSE, 3 cabine pentru traducere simultană. Hotelul oferă parcare interioară gratuită și plătită, plată cu card de credit, bibliotecă, rent-a-car, seif la recepție.

Facilitati camere:

Toate camerele dispun de aer conditionat, linie telefonica directa, TV LCD, prin cablu, mini bar, acces la internet de mare viteza prin cablu, baie cu cada si dus, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie