Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Seaside Resort

Descriere

Kassandra Palace este un hotel de 5* situat in Kriopigi, Halkidiki. Hotelul ofera 250 de camere recent renovate, inconjurate de gradini luxuriante si terenuri cu acces direct la o frumoasa plaja privata de nisip. Camerele luminoase si aerisite au balcon privat. Fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer conditionat si minibar bine aprovizionat. Baile au cada, uscator de par si articole de toaleta.
Acoperind 70.000 mp. din pamantul macedonean din populara regiune Kriopigi, acest hotel de 5 stele din Halkidiki indrageste oaspetii cu imprejurimile sale maiestuoase, cu privelistile uimitoare spre stralucitoarea Marii Egee, precum si cu facilitatile de lux si serviciile exceptionale oferite. Concentrandu-se pe bunastarea fiecarui individ, acest hotel prietenos cu familia din Halkidiki combina cu maiestrie luxul discret si confortul cu atentia la detalii si servicii atente, asigurand o vacanta dincolo de imaginatia ta.
Kassandra Palace are un centru spa si o piscina interioara. Cu un restaurant cu vedere la Marea Egee, proprietatea ofera Wi-Fi gratuit si camere cu vedere la piscina sau la mare. Se ofera prosoape de plaja gratuite pentru piscina si plaja. Exista, de asemenea, o piscina pentru copii si un club de animatie pentru copii. Sunt disponibile o cada cu hidromasaj si o sauna. Ammos Tavern serveste mancaruri grecesti si internationale, precum si gustari si bauturi. Oaspetii se pot bucura de cocktailuri racoritoare in holul hotelului sau la barul de pe plaja.
Facilitati oferite de Kassandra Palace
Servicii
Receptie (receptie 24 de ore)
Lift
ATM (in apropiere la Kriopigi)
Magazine (minimarket, magazin de suveniruri)
Doctor (de garda)
Inchiriere de masini si biciclete
Parcare (in aer liber)
Internet
WiFi in camere
WiFi in zonele comune
Mancare si bauturi
Restaurant (restaurant principal)
Mesele servite sub forma de bufet
Restaurant a la carte (2 restaurante a la carte)
Baruri (bar in hol, bar la piscina, bar pe plaja)
Copii
Loc de joaca pentru copii
Animatie pentru copii
Mini club (pentru copii 4-12 ani)
Activitati
Plaja organizata
Umbrele si seturi de plaja
Piscina
Piscina separata pentru copii
Serviciu de prosoape de plaja (gratuit)
Animatie de seara (serile cu muzica live)
Sala de gimnastica
Teren de tenis (cu taxa, platibil daca este iluminat)
Tenis de masa
Biliard
Sporturi nautice (cu taxa)
SPA si centru de wellness (gratuit: piscina interioara incalzita, zona de fitness complet echipata (numai pentru oaspetii cu varsta peste 16 ani), program de fitness, sauna si hamam.)
Tratamente corporale si faciale (cu taxa, La rezervare, contra cost: masaj, manichiura/pedichiura, coafor, tratamente corporale si faciale, jacuzzi. )
Piscina interioara (piscina incalzita)
Facilitati de conferinta (cu taxa, pentru pana la 300 de participanti)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie