Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe plaja si satisface si cele mai exigente gusturi, confortul oaspetilor fiind prioritatea principala. Ultima renovare a fost in anul 2007.

Descriere :

Renovat in anul 2007, Hotelul Kaliakra din Albena satisface si cele mai exigente gusturi, confortul oaspetilor fiind prioritatea principala.

Localizare :

Este situat chiar pe plaja din statiune, in apropiere de strada principala.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant si terasa (renovate in 2008), lobby bar, snack-bar, lounge-bar pe aleea spre plaja, bar la piscina, doua piscine exterioare pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, mini club, 5 lifturi interioare si unul panoramic, dispozitive moderne de colectare a energiei solare, sistem central de aer-conditionat (toate camerele, holul, lobby barul, restaurantul, lounge barul au aer conditionat). Complexul Kaliakra mai pune la dispozitia turistilor sala de conferinte/ animatie, amfiteatru, gradinita, magazin, birou de schimb valutar, parcare, masini pentru inchiriat, inchirierea de seifuri si frigidere de la receptie - contra cost, parcare-contra cost.  

Facilitati camere:

Hotelul Kaliakra dispune de camere confortabile, cu acces la internet, telefon, radio, TV satelit - LCD, seif, mini-bar (contra cost), baie cu dus/cada si toaleta, uscator de par, telefon, prosoape si papuci. Toate camerele sunt cu vedere la mare si au balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie