Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA


Descriere

Renovat in anul 2009 si cu un personal calificat, hotelul de 5 stele “Flamingo Grand” este o veritabila bijuterie. Prin stilul si arhitectura lui extrem de moderne, hotelul creeaza o atmosfera placuta si relaxanta.

Descriere:

Renovat în anul 2009 și cu un personal calificat, hotelul de 5 stele “Flamingo Grand” este o veritabilă bijuterie. Prin stilul și arhitectura lui extrem de moderne, hotelul creează o atmosferă plăcută și relaxantă. Oaspeții au la dispoziție studiouri spațioase și apartamente de lux, iar diversitatea facilitătilor și serviciilor suplimentare constituie garanția vacanței ideale.

Localizare:

Hotelul este situat în centrul staţiunii Albena langa numeroase magazine, restaurant si baruri, la doar 150 m de plajă. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 1 km de hotel, iar la 800 m se afla parcul acvatic din Albena.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant modern A-la-carte, restaurant,tangobar, lobby, SPA, plajă privată, piscină acoperită -200 mp, piscină în aer liber care se întinde pe o suprafața de 1200 qm cu tobogane și fântâni arteziene, piscine pentru copii, șezlonguri cu umbrele, sală de fitness, salon de frumusețe, magazine, internet club, jocuri electronice, billiard, spațiu de joacă pentru copii, schimb valutar, seif, cafea și ceai în cameră pe parcursul șederii, acces Wi-Fi, garaj și parcare nepăzită contra cost (se taxează pe întreg sejurul la intrarea în stațiune).

Facilitati camere:

Spațiile de cazare sunt echipate cu sistem de climatizare centralizat, cablu TV + canale TV cu plată, acces la internet, seif, mini-bar, ceainic electric, telefon, fier și masă de călcat, sistem electronic de închidere a camerei, baie modernă cu cabină de dus și cadă, WC separat, halate de baie și papuci, uscător de păr, telefon în baie, sistem SOS, sistem audio, bucătărie complet echipată, masă cu scaune, terasă mobilată adecvat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie