SC EXPOLITORAL SRL 
Agentia de Turism 
Expolitoral Turism                                                           

Licenta Agentie ORGANIZATOARE
1384 / 07.03.2019

Polita asigurare in caz de insolventa Omniasig Nr.  51350/ 01.02.2019

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C www.anpc.gov.ro

Contract turist

Conditii generale de comercializare a biletelor de avion

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul BNR 

Booking.com

Galerie de imagini

 

HOTEL ALPIN 4*

 

   Situat în statiunea de schi Poiana Brașov, într-un cadru natural, Hotelul Alpin oferă o vedere minunată la munte si camere mobilate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu. 
   Hotelul are o parcare gratuită cu valet, cu program nonstop. Turistii pot alege din cele 4 restaurante . Restaurantul " A Propos" are vedere la munte si serveste preparate din bucătăria franceză si mediteraneană, precum si vinuri de înaltă calitate, recomandate de un somelier, la  noul Restaurant Forest Lounge/ se ofera vin fiert si tuica fiarta din partea casei la comenzile a la carte , iar preparate pregatite in fata oaspetilor.   Restaurantul Gatsby are specific italian , iar unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat in stil clasic , cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane ce combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort.

    Facilitătile gratuite includ saună, cadă cu hidromasaj, diferite aparate de fitness Si piscină. Tratamente medicale si masaje sunt disponibile la Vitarium Spa, iar Kangoo Jumps Fitness Club este noul centru de fitness al hotelului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-70456635-1