SC EXPOLITORAL SRL 
Agentia de Turism 
Expolitoral Turism                                                           

Licenta Tour Operator
1981 / 20.03.2012

Polita asigurare in caz de insolventa Omniasig Nr.  50260/ 10.08.2018

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C www.anpc.gov.ro

Contract turist

Conditii generale de comercializare a biletelor de avion

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul BNR 

 

 Urmariti-ne pe:

 

 

 

 

Booking.com


HOTEL BINDERBUBI SIGHISOARA 5 * 

Dealul Cetatii, cea mai cunoscuta parte a orasului Sighisoara, fondat de emigrantii germani in a doua jumatate a secolului al XII-lea, atrage pasionatii de istorie nu doar prin arhitectura sa caracteristica, ci si pentru izvoarele dacice descoperite aici – bijuterii, ceramica si portiuni ale unei cetati fortificate, datand din anul 1100 inainte de Christos.

La baza Dealului Cetatii, situat la confluenta a trei cartiere sasesti, Hintergasse, Schasergasse si Hemdchen, se afla astazi singurul complex de 5 stele din zona, Hotelul BinderBubi Sighisoara.

Amplasarea lui a fost gandita pentru a oferi perspectiva catre cele mai importante puncte. Fatada este orientata spre Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primariei Orasului, iar celelalte laturi dau catre Scoala si Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Postei.

Hotelul BinderBubi se remarca prin perfecta armonizare si incadrare arhitectonica in mijlocul unei regiuni incarcate de istorie.

Cand facem referire la Hotelul BinderBubi, cea mai potrivita formula ar fi complex hotelier. Serviciile sale acopera o gama larga de dorinte:  weekend-uri de relaxare, vacante si organizarea unor evenimente speciale din viata personala sau profesionala.

  

 

 

 

 

 

    

Hotelul iti pune la dispozitie 52 de camere cu un design interior proiectat de specialisti austrieci si elvetieni cu motive si ispiratii tiroleze, intr-o combinatie perfecta de spirit medieval si modernitate.   Hotelul dispune de 52 de camere dintre care: 3 camere Deluxe single, 37 camere Deluxe Duble, 5 apartamente Confort Suite, 6 apartamente King Suite si 1 apartament Penthouse. Apartamentele au denumiri diferite si personalitati specifice stilului hotelului: Rosemarie, Karoline, Phillip, Leopold şi Florian.

Odata cu intrarea in camera aleasa, vei descoperi un confort aparte, sporit de designul interior dar si de privelistea care ti se dezvaluie prin ferestre. Fie ca ai venit in concediu sau doar intr-o deplasare in interes de afaceri, odihna va fi o binefacere.

In camera vei gasi toate dotarile cu care esti obisnuit din alte hoteluri la standard de 5 stele din lume: TV LCD cu sistem Pay Tv interactiv, internet, seif (poti opta pentru depozitarea valorilor in seiful din camera sau in cel de la receptie), telefon international, aer conditionat, fierbator de apa daca vrei sa-ti faci un ceai sau o cafea, canapea sau fotoliu extensibil daca ai musafiri.

Dimineata, daca iti doresti sa lenevesti mai mult in pat sau mai ai cateva rapoarte de trimis la birou, iti poti comanda micul dejun in camera. Noi credem insa ca iti va placea mai mult sa iesi pe terasa restaurantului  si sa respiri adanc aerul curat,  sa admiri privelistea, sau chiar in restaurant unde vei auzi in surdina muzica tiroleza si vei descoperi ca bufetul nostru suedez este foarte generos si apetisant.

Daca inca nu ti-ai facut un plan de vizitare a orasului sau imprejurimilor si iti place starea de trezire lenesa de vacanta, iti propunem sa te lasi rasfatat in centrul de wellness Blumengarten.

Nu-ti face griji pentru hainele pe care trebuie sa le ai impecable. Serviciile de spalatorie pot fi accesate printr-un singur telefon la receptie.

Daca deplasarea ta este in interes de afaceri, iar ziua ta se anunta una aglomerata, poti sa apelezi la serviciile noastre de secretariat, astfel incat tu sa te concentrezi ca obiectivele principale pe care le ai de atins sa devina realitate.

Dupa o zi incarcata, cina pregatita de specialistii nostri devine un adevarat regal fie ca alegi restaurantul sau crama, iar inainte de a urca din nou in camera care asteapta cuminte sa-ti imbratiseze visele poti sa savurezi bauturi fine in barul Zara Cafe.

 

Tip cazare Tarif
DELUXE SINGLE: 380 lei/noapte
DELUXE DOUBLE: 420 lei/noapte
CONFORT SUITE: 550 lei/noapte
KING SUITE: 600 lei/noapte
PENTHOUSE: 890 lei/noapte

Pentru sejururi mai mari de o noapte de cazare va putem propune oferte speciale.

UA-70456635-1