SC EXPOLITORAL SRL 
Agentia de Turism 
Expolitoral Turism                                                           

Licenta Tour Operator
1981 / 20.03.2012

Polita asigurare in caz de insolventa Omniasig Nr.  49173/ 08.08.2017

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C www.anpc.gov.ro

Contract turist

Conditii generale de comercializare a biletelor de avion

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul BNR 

 

 

 Urmariti-ne pe:

 

 

 

 

 

Booking.com

 

Circuit India - Triunghiul de Aur

(Delhi, Alsirar, Jaipur, Fatehpur Sikri, Agra)

 

Ziua 1. BUCURESTI – DELHI

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare pe cursa Lufthansa catre Delhi, via Munchen. Sosire in Delhi la ora 23:20. Transfer la hotel pentru cazare.

 

Ziua 2. DELHI - TUR DE ORAS

Dupa servirea micului dejun, turul orasului vechi. Turul incepe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (din exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (din exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qotub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India, si apoi veti putea admira Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. Intoarcere la hotel, cazare si cina.

 

Ziua 3. DELHI - ALSIRAR

Mic dejun. Plecare spre Alsisar, un oras feudal in centrul regiunii Shekhawati. Dupa aproximativ 6 ore veti ajunge in Alsisar si veti putea explora un oras traditional, recunoscut pentru fortareata sa, construita in anul 1755 pentru a proteja orasul aflat pe ruta comerciala a caravanelor dintre China si Orientul Mijlociu, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare si cina la hotel.

 

Ziua 4. ALSISAR - JAIPUR

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Orasul victoriei, Jaipur troneaza peste fascinanta zona desertica si peste locuitorii sai. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare si cina la hotel.

 

Ziua 5. JAIPUR

Mic dejun. Dupa micul dejun, se va vizita Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui.

 

Deplasarea pana la aceasta se poate face cu jeep-ul sau, optional, pentru cei mai curajosi, cu elefantul. Pe drumul spre Fortareata Amber veti face un popas la Palatul Vanturilor – Hawa Mahal. Dupa-amiaza, vizita la Palatul Vanturilor – un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Seara, transfer inapoi la hotel pentru cazare si cina.

 

Ziua 6. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI - AGRA

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat, construit din gresie rosie, de catre Marele Mughal Imparatul Akbar drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Dupa amiaza plecare spre Agra, cazare si cina la hotel.

 

Ziua 7. AGRA

Mic dejun. Dimineata plecare spre Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. In continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Seara, intoarcere la hotel pentru cazare si cina.

 

Ziua 8. AGRA - DELHI

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Seara, cazare si cina la hotel.

 

Ziua 9. DELHI - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie si seara transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse:

 

Servicii neincluse:

  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu Demipensiune;
  • Bilet de avion Bucuresti - Delhi - Bucuresti (via Munchen);
  • Ghid insotitor vorbitor de limba Romana;
  • Vizite si activitati conform programului;
  • Transport local cu autocar modern;
  • Taxe de aeroport.

 

  • Taxe de viza si procesare acte - 70€/persoana (optional);
  • Intrarile la obiectivele turistice din Program - 60€/persoana (optional).

 

DATA PLECARE

CAMERA

TARIF / PERS.

15.05.2017

Camera Dubla

999€

22.09.2017

1099€

15.05.2017

Camera Single

1149€

22.09.2017

1249€

UA-70456635-1